Pronájem hřiště s umělou hrací plochou 3. generace

Pronájem hřiště s umělou hrací plochou 3. generace

Ceník umělé trávy 3. generace

Pronájem hřiště (tréninková jednotka – 1,5 hod):Celé hřiště (bez světel)    1400 Kč
Celé hřiště (se světly)  2000 Kč
Polovina hřiště (bez světel)  700 Kč
Polovina hřiště (se světly)   1000 Kč
Kabina včetně sprch a sociálního zařízení:100 Kč/tréninková jednotka – 1,5 hod.
   

DŮLEŽITÁ INFORMACE PRO ZÁJEMCE O PRONÁJEM!!!

V zimním období není v silách, ani v technických možnostech fotbalového klubu, zajistit a realizovat okamžité odklizení čerstvě zasněženého hřiště s umělým trávníkem. Pronájímateli tak dáváme dopředu na vědomí, že se vystavuje možnosti, že se jeho objednávka může na základě této náhlé skutečnosti buď ZRUŠIT, nebo že absolvuje smluvený čas pronájmu na ploše, která je zasněžena. Berte proto, prosím, tuto informaci na zřetel. Pokud by tato situace skutečně nastala, předem se za případné komplikace všem omlouváme.
Fotbalový oddíl 1.BFK Frýdlant nad Ostravicí, z.s.

Pozn: Hřiště je v dopoledních hodinách (po domluvě i jindy) k dispozici frýdlantským školám (zdarma). Školy objednávají pronájem hřiště taktéž buď telefonicky nebo e-mailem.

Na plochu smí vstoupit v rámci pronájmu na jednu hodinu max. 35 osob.

Na umělou plochu je povolen vstup pouze v kopačkách s lisovanou podrážkou, v kopačkách s gumovou podrážkou („tarfy“), v gumotextilních kopačkách a v běžecké obuvi („botasky, tenisky“). Na plochu je přísný zákaz vstupu v zablácené obuvi, v kopačkách s kolíkovými nebo ocelovými špunty a také v kopačkách se „šroubky“. Na hřišti, a také v jeho těsné blízkosti, platí přísný zákaz kouření.

Sociální zařízení (šatny, sprchy) jsou v prostorách stadionu.


Využijte možnosti sportovního soustředění v překrásném prostředí Beskyd!

Frýdlant nad Ostravicí je vstupní bránou do Moravskoslezských Beskyd. Jeho jedinečná poloha nabízí celoroční možnosti sportovního vyžití. Vhodné podmínky s výběhy do okolních terénů a kvalitní zázemí v areálu i v jeho těsné blízkosti přímo vybízejí ke sportovním soustředěním nejen fotbalových týmů. V našem areálu se nachází 1 travnaté hřiště, 1 hřiště s umělým trávníkem 3. generace, sociální zázemí včetně sprch a kabin, hala Sport s posilovnou, tělocvičnou pro míčové sporty, badmintonem a bufetem. V dosahu (300 m) je Giff aréna – relaxační centrum (https://kotelna.net/), které nabízí bazén, saunu, spinning, masáže, solárium, squash, beach volejbal, tenis atd.

Ubytovat a stravovat se můžete v nedalekém penzionu Harcovna (200 m, https://naharcovne.cz/) a dále v Rekreačním středisku Budoucnost (500 m, https://www.rsbudoucnost.cz).

REZERVACE:

Telefonicky: +420603582715 POUZE OBJEDNÁVKY !!
E-mailem: robert.schedling@1bfk.cz

Naši partneři